GGN

Om Göta MS gemensamma resa till Gotland Grand National

Varje år arrangerar Göta MS en gemensam resa till världens största endurotävling - Gotland Grand National. Den gemensamma resan är öppen för tävlande och medresenärer som är medlemmar i Göta MS.

Antalet resenärer växer för varje år och innehåller alla kategorier av förare, från nybörjaren till elitföraren, samt därtill en hel del supporters.

Genom samordningen pressas förstås den totala kostnaden för var och en. Har det varit ett ekonomiskt bra år för föreningen så brukar man i möjligaste mån också subventionera priset på resan åtminstone till en liten del.

Gotland Grand National är ett årligt arrangemang i Visby på Gotland. Med åren har trävlingen växt till att vara världens största med nästan 2.500 startande. Många av dessa är rena nybörjare, många med bara någon månads motorcykelägo
i bagaget! Elitförarna brukar avverka uppemot sju varv på den tre tiommar långa tävlingen men förhållandevis många motionärer brukar nöja sig efter bara ett eller två varv och det räcker för att finnas med i resultatlistan efteråt.

Tävlingen är en stor utmaning för motionären men samtidigt en säsongsavrundning för många av de aktiva förarna. På kvällen vankas det fest då inga båtar lämnar ön förrän tidigast på söndagsmorgonen! Lika viktigt som tävling är, lika viktigt är
eftersnacket om umgänget efteråt.

Göta MS har fått priset som största klubb mellan 2005-2011. Det är är givetvis något vi är stolta över och vi vill naturligtvis fortsätta med att vara störst.

Du anmäler dig 2015 genom att sätta in 1950 kr/person på konto i Handelsbanken clearing 6503 konto 307166082 ange ert namn samt mc om mc skall medtagas. Vi måste få in din anmälan (betalning) senast den 25 september 2015 för att du skall vara garanterad en plats på årets resa.  Avgiften kan komma att ändras efter beslut om resebidrag av Göta MS styrelse.

Så här går det till 2015

Vill du veta mer om Göta MS deltagande på Gotland så kan du kontakta våra reseledare Mats Björkman och Christian Sagström.

• Mats Björkman 070-9406809
• Christian Sagström 073-2433170