Här beskriver vi hur du blir medlem i Göta MS.

Välkommen med din ansökan!

Övergång från annan klubb

Du gör din övergång själv i SVEMO TA. Kolla senaste info från SVEMO.

Så här blir du medlem i Göta MS

Steg 1:

Du ansöker om medlemskap i Göta MS direkt på hemsidan via länken nedan.

Din medlemsansökan behandlas när betalning för medlemsavgift till Göta MS finns registrerad på klubbens BankGiro 5426-0187. Det tar några dagar att behandla din ansökan. När ditt medlemskap har godkänts skickas ett mail med inloggningsuppgifter för TA till den e-postadress som du uppgivit. Du kan sedan logga in och se din betalstatus, ändra dina uppgifter samt använda SVEMO TA för att köpa tävlingslicens och anmäla dig till tävlingar.

För familjemedlemskap gör du en ansökan för varje medlem.

Behöver du hjälp med registreringen kontakta  This is a mailto link.

öppna-ansökan

Steg 2:

I samband med din ansökan betalar du medlemsavgiften till Göta MS Bankgiro 5426-0187.
Ange personnummer vid inbetalning. När du söker familjemedlemskap ska alla familje-medlemmars personnummer anges. Om du inte får plats med allt vid inbetalningen mailar du kompletterande info till This is a mailto link.

Medlemskap godkänns när vi ser att medlemsavgiften är betald. Vi skickar inte ut inbetalningskort eller medlemsbevis. Du sköter själv årlig inbetalning före årsskiftet.

300 kr 0-20 år
400 kr 21-100 år
500 kr Hel familj med aktiva barn upp till 20 år
200 krStödmedlem (ej aktiv)