Instruktioner öppethållande

Till er som har hand om kiosken på crossbanan

• Nyckel till kiosken, kod till grinden och kassaskrin hämtas och lämnas hos Kjell Rickling. Kontakta Kjell senast 1 dag innan Ni ska arbeta i kiosken för att bestämma hur överlämningen går till och för att få upphämtningsadress. Tel.nr till Kjell: 070-796 04 35.
  • Var på plats i god tid innan banan öppnar. Öppettider här.
  • I kiosken finns instruktioner och prislista för hur Ni hanterar försäljning av korv, kaffe, godis m.m. Det finns också instruktioner för hur en eventuell olycka hanteras samt sjukvårdsväska för enklare omvårdnad samt uppdelning av körtider.
  • Alla förare ska registreras i en närvarolista som sitter i en pärm som alltid finns i kiosken. För varje dag som banan är öppen ska ny lista som märks med dagens datum fyllas i.
  • De medlemmar som inte är medlem i Göta MS betalar 150:-/dag.Medlemmar i Göta MS ska uppvisa Träningskort eller Årskort för innevarande år. Har de inte hunnit hämta ut något kort eller har frågor om detta ska inbetalningskvitto uppvisas och hänvisa dem att ta kontakt med Pia Witt, tel: 070-207 68 08 för att få sitt kort.
  • Vid dagens slut städar Ni undan, diskar och slänger sopor i den stora sopcontainern. Börjar det ta slut på varor, anteckna på en lapp och lämna i kiosken och/eller ta kontakt med Mats Björkman, tel: 070-940 68 09.
  • Instruktioner för redovisning av kassa för avgifter och försäljning finns i kiosken. Redovisningen läggs i kassaskrinet i märkt kuvert och lämnas tillsammans med nyckel till Kjell Rickling.

Visa kiosklistan

//Crosskommittén

Uppdaterad: 06 MAJ 2016 09:49 Skribent: Per Åberg

Kontaktperson Motocross